0 kommentarer

Adrian Mole har vokseværk af Sue Townsend

af d. 2. juli 2007
Info
 
Sideantal

195

Udgivet

1986

ISBN

87-7560-797-2

Originaltitel

The Growing Pains of Adrian Mole

 

”Adrian Mole har vokseværk” er en hyleskæg bog om en klassisk teenager som synes at hele verden stinker! Der er mange timers underholdning i den.

”Adrian Mole har vokseværk” er en dagbog som Adrian Mole skriver i. Han oplever f.eks. nogle pinlige episoder som at hans mor bliver gravid, hans kæreste kan ikke stave hans navn, at spørge sin kæreste om han må røre hendes bryst, han løber hjemme fra og meget mere!

Adrian Mole er en utrolig kikset dreng på 15 år. Han lider af alle de kvaler, som en teenager nu har. Kærestesorger, bumser, tandpine og meget mere!

“Adrian Mole har vokseværk” er fortsættelsen til “Hemmelig dagbog for Adrian mole 13 3/4 år”. I denne bog er han bare blevet mere moden (?) og voksen.

Hvis du en dag står med denne bog i hånden, er du nød til at slå til! Adrian Mole serien er 20 år gammel, og forholdsvis svær at få fat på. Men, men, men! Du kan dog en gang imellem finde dem på bogudsalg. Hvis du gør det så er du heldig!

Hvis man er teenager, vil man sikkert flere gange komme til at grine over bogen, fordi man kan genkende tingene fra ens eget liv!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter