0 kommentarer

Zombie splatter – Zombielægens datter af Lasse Bo Andersen

af d. 14. november 2015
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2015

ISBN

978-87-994154-3-4

Originaltitel

Zombie splatter - Zombielægens datter

 

“Zombielægens datter” er andet bind i en serie om zombier for de 9 – 12 årige. Serien er skrevet af Lasse Bo Andersen, overtitlen er Zombie splatter.

 

Tom og Johnny er trængt op i en krog. De er flygtet fra zombierne, men indser nu, at de ikke kan finde en vej ud af det rum de er i, og at zombiernes hamren på døren bliver mere og mere vedholdende.

Men så giver Lisa sig til kende, to overlevende er pludselig blevet til tre. Og det er bestemt ikke nemt. For Johhny er styret af hvirvlende pre-teenage-hormoner er er ude af stand til at se det mystiske i, at de pludselig ikke får våben selvom de var blevet lovet det. Og at Lisa efter sigende ledte efter mad, selvom hende og faderens køleskab bugner af lækkerier.

Lisa, hendes far Zombielægen og tvivlen kiler sig ind imellem de to drenge og deres ellers solide venskab.

Og stakkels Tom ser sig kaldet til at gå på opdagelse helt alaene, når Johnny nu bare vil sidde der og snakke med hende den skønne.

Men det skulle han aldrig have gjort…..

Som det var tilfældet med Zombie splatter – Evig sult er det illustrationerne der samlet set hæver bogens kvalitet. Dog er der med spændingen mellem drengene og med Lisa og den mystiske faders indtog kommet lidt mere kød på handlingen, men der er stadig langt igen.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter