0 kommentarer

Venner igen af Rina Dahlerup

af d. 14. august 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

28

Udgivet

1978

ISBN

87-562-1453-7

Originaltitel

Venner igen

 

En rigtig sød fortælling for børn, som handler om det at blive uvenner. Bamsen Brumme og Haren Gulerod er efter en hyggeaften med kortspil ikke længere så gode venner. Den ene er overbevist om, at den anden er en snydepels og omvendt. Alle kender vi nok følelsen af, hvordan det er at spille med en, for så at finde ud af det ikke går helt efter reglerne. Nå, men da ingen af dem har glemt det i nattens løb, har de hver især forskanset sig i hvert deres hus og vil slet ikke med ræven Mikkeline, da hun glad inviterer dem med på en gåtur. Men hun er en snu ræv, og med hjælp fra henholdsvis postfuglen Posti og katten Singapore har de snart fået de to på talefod igen.

Moralen i historien er egentlig ganske fin, nemlig at det vigtigste ikke er at vinde, men at være med og have det sjovt med sine venner. Bogen slutter da også af med et sækkeløb, hvor alle får en is fordi de har været med.

Serien ”Brumme & Kompagni” er gode højtlæsningsbøger til børn i alderen 3-6 år, fyldt med farvestrålende og herlige illustrationer.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter