0 kommentarer

Venner – Hvem er Nora Ørns ven? af Bjørn Borgvardt

af d. 2. februar 2020
Info
 
Sideantal

24

Udgivet

2019

ISBN

978-87-7218-576-7

Udgave

1. udgave, 1. oplag. Illustreret af Lasse Voss

 

Gode venner er rare at have, men Nora har ikke rigtig nogen venner. Hun har dog en usynlig ven, som gør hende tryg når hun er lidt bange. Desværre forsvinder den usynlige ven, når hun bliver drillet. En dag møder Nora en lille fugl som er ked af det. Det viser sig at den lille fugl har brækket sin vinge og ikke kan komme hjem. Nora tilbyder at hjælpe, og den lille fugl sidder på ryggen af Nora som flyver fuglen hjem. Derefter hjælper Nora med at få den brækkede vinge fikset. Og derefter er de to bedste venner. Og Noras usynlige ven bliver helt væk, for hun har ikke længere brug for den. Men det er ikke altid nemt at have en bedste ven, for man kan også komme til at skændes. Men det skal man lære, at i et venskab behøver man ikke være enige om alt for at holde af hinanden.

En flot illustreret bog, og en sød lærerig historie som forklarer, hvad et venskab går ud på. Venner er jo noget som vi alle gerne vil have og mange kender til at være ensom fordi de ikke rigtig har nogen venner. Her kan man introducere sit barn for betydningen af venner og hvad det vil sige, at man ikke altid skal være enige om alt.

Bogen henvender sig til børn der gerne vil have læst højt, men kan også benyttes af lidt større børn, som selv er begyndt at læse. Og da bogen er hyggelig for både voksne og børn, hvorfor så ikke få glæde af den sammen?

En fin lille historie som kan give både barnet og den voksne en god snak om venskaber og betydningen deraf. En sød fortælling som man husker og nogen flotte tegninger, som lige giver bogen og historien det sidste løft. Kan helt sikkert anbefales og er sikker på mange, både små og store, vil kunne blive underholdt ved at læse denne bog.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter