0 kommentarer

Trofæ af Steffen Jacobsen

af d. 1. april 2013
Info
 
Sideantal

427

Udgivet

2013

ISBN

978-87-7137-071-3

 

We Will we Will rock You …! For mange en fantastisk sang af Queen, for andre indikerer den sammenhold og for nogle helt specielle indikerer den død….

Elisabeth Caspersens far er lige død og i hans pengeskab finder hun en DVD med en stump af en jagt scene. Da der er tale om en jagt lidt ud over det sædvanlige kontakter hun privatdetektiven Michael Sander til at undersøge hvem der har stået bag jagten og hvem “byttet” er. For det er menneskejagt det handler om.

Kim Andersen fra livgarden når lige at være gift en dag da han begår selvmord, lidt uretfærdigt synes hans unge kone, når han nu var kommet gennem alle de krige uden en skramme og brylluppet, der var gået så godt.
Men hvordan er skaden i hans ben så opstået, hvor kommer de mange penge fra og hvad skete der egentlig på den jagt ved Porsangerfjorden i Norge marts 2010….? Kriminalkommissær Lene Jensen bliver sat på den noget mærkværdige sag, som hurtigt udvikler sig meget voldsomt, og inden vi ser os om er hun og Michael Sander hvirvlet ind i et rent voldsorgie.

En psykologisk thriller, der spiller på de mørkestes sider i menneskesindet. Kampen mellem jægeren og byttet, en kamp hvor rollerne hurtigt kan blive byttet om og som bringer tankerne hen på “Fasandræberne” af Jussi Adler-Olsen.
En hårrejsende thriller som jeg næsten ikke turde lægge fra mig. Under læsningen er der ikke behov for hård fysisk træning for at banke pulsen op…. Det kommer af sig selv.
Bogen er meget velskrevet og ikke uden humor, visse steder meget barsk grænsende til det ulækre i sin maleriske beskrivelse af maltraktering.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter