0 kommentarer

Til månen og tilbage af Jill Mansell

af d. 16. april 2012
Info
 
Sideantal

447

Udgivet

2012

ISBN

978-87-02-12077-6

Originaltitel

To the moon and back

 

Da Ellie mister sin mand Jamie i en bilulykke mister hun den vigtigste del af sit liv. Alt omkring hende forandres – Ikke kun skal hun komme igennem hverdagen uden Jamies tilstedeværelse, hun behandles også anderledes af omgivelserne; alle har pludselig ondt af hende, og behandler hende med største medlidenhed.

Et år efter ulykken sidder Ellie stadig fast i deres lejlighed, der nu mest af alt er forfalden og ugæstfri. Men her har hun mulighed for at leve sammen med Jamies skygge, der kan fremmanes når hun ønsker det.

Da Jamies far, en rig skuespiller, derfor mere eller mindre tvinger hende til at flytte til nye omgivelser, giver hun også kun efter fordi Jamie følger med. En meget positiv sideeffekt ved flytningen er dog at Ellie møder Roo, en utrolig livlig kvinde, der giver Ellie mulighed for et venskab der ikke er plaget af konstant nødvendighed. Og et nyt job hos den tiltrækkende Zack er også en god mulighed for at komme videre. Men på et punkt vil Ellie ikke videre; hun vil ikke give slip på Jamie, og ingen andre mænd har hendes interesse. Men som tiden går begynder Ellie at åbne op for mænd igen.

”Til månen og tilbage” er en sød bog om det at genfinde evnen til kærlighed efter et tab. Sproget kan nogle gange godt minde lidt for meget om et dameblad, og blive lige rigeligt talesprogsagtigt, hvilket trækker ned, men det er nu stadig en sød, om end forudsigelig, historie. Jill Mansell mestrer chick-litt genren, og hvis man er glad for den slags, er hun helt sikkert værd at give sig i kast med!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter