0 kommentarer

Sushi for begyndere af Marian Keyes

af d. 20. august 2006
Info
 
Sideantal

435

Udgivet

2001

ISBN

87-7714-427-9

Originaltitel

Sushi for Beginners

 

“Sushi for begyndere” er en chick lit roman. Så er det sagt på forhånd. Men er man indforstået med hvad denne genre kan byde på, er den sin vægt værd i guld.

Bogen handler om skabelsen af et ugeblad og de kræfter der ligger bag ved.

Lisa Edwards er en fuldblods karrierekvinde i London. Hun arbejder som redaktør på et modeblad og satser på at blive forfremmet op i fødekæden mod det store amerikanske marked. Da hun i stedet for en “lovet” forfremmelse bliver sendt til Dublin, Irland, er hun rygende rasende, men tager dog derop for at sondere terræn.

Desværre for Lisa er “Colleen” – det nye kvindeblad som Lisa er chefredaktør for, slet ikke i hendes liga. Lisa ser sig selv som stjerne på blade som “Vogue” og det nystartede “Colleen” ligger, i hendes øjne, nede blandt håndarbejdsbladene og sognenyhederne.

Men hun påtager sig udfordringen, dels fordi der marcherer et styks ’hunk’ rundt i Dublin og dels fordi hun ikke har et hav af jobs at vælge imellem ellers. At Lisa påtager sig lanceringen af “Colleen” rusker godt og grundigt op i Dublins bladverden samt i de skæbner der arbejder på bladet.

Dette er en rigtig god bog som efterlader dig i et fremragende humør. Marian Keyes skriver som altid med humor og indlevelse.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter