0 kommentarer

Sorg og camping Af Lone Hørslev

af d. 17. maj 2011
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

218

Udgivet

2011

ISBN

978-87-92523-22-8

 

For nogle vil ”Sorg og Camping” nok være noget nær det mest kedelige, de nogensinde har læst. For mig var det en page-turner og jeg synes, det er meget ærgerligt, at den ikke er længere.

Bogen handler om helt almindelige mennesker og de helt almindelige problemer, som af og til hviler under overfladen i parforhold verden over; kedsomhed, skuffelse, irritation, hemmeligheder og utroskab. ”Sorg og Camping” handler om en hverdag, som giver os mening med tilværelsen (campingture, julepynt og meget mere) og som kæder os sammen, men som også kan medføre, at vi med tiden krakelerer indeni.

Dette er kombineret med en smule ”Drengene fra Angora”/”Krysters Kartel” på den måde, at Hørslev beskriver de dér typer, vi alle har mødt og ikke kan lade være med at grine lidt af.

Fx “Man kan da heller ikke slå en skid mere uden at det giver kræft, sagde Jørgen. De sad med deres kaffe og så tv-avis, og nej man kan ej, det næste bliver vel at de kloge finder ud af at man kan få kræft af at drikke kaffe og se fjernsyn! De finder på så meget derovre i København.”

Jeg synes bogen er fabelagtig og kan ikke få nok af de små detaljer, Hørslev er så dygtig til at koble på sine beskrivelser af hverdagssituationer og af danskerne.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter