0 kommentarer

Skyggens lærling 6: Belejring af Macindaw af John Flanagan

af d. 20. januar 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

395

Udgivet

2008

ISBN

978-87-21-03188-6

Originaltitel

Rangers Apprentice 6: The Siege of Macindaw

 

Bogen starter hvor den anden slutter, med at Alyss er taget til fange på borgen af den onde sir Keren, der har overtaget magten der, og Will har reddet den rigtige borgherre, ved at følge ham ud i skoven til healeren Malcolm.
Will får dog hurtigt anskaffet sin egen lille hær på 25 skandiere, og desuden kommer hans gamle ven Horace forbi for at hjælpe. De finder hurtigt ud af sammen, at Kerens belejring af borgen er en del af en større plan, der går ud på, at scottierne nord for grænsen skal overtage hele lenet, og de har tre uger til at få borgen tilbage før belejringen begynder.
Så var der kun et problem tilbage, hvordan skulle de belejre borgen, når de kun havde lidt under samme antal mænd som dem, der forsvarede borgen, og mange århundredes erfaringer og kampe har vist, at man minimum skal have fire gange så mange mænd, som forsvarerne for at en belejring af en borg kan lykkes.

Jeg kan rigtig godt lide bogen, fordi den er godt skrevet, og har en god historie. Det er en god fortsættelse til “Troldmanden i Nord” og den er mindst ligeså spændende som den foregående.
Jeg vil anbefale denne bog fra 12 år og opefter.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter