0 kommentarer

Skammerens datter af Lene Kaaberbøl

af d. 11. april 2007
Info
 
Sideantal

217

Udgivet

2001

ISBN

87-553-3166-1, 978-87-553-3166-2

 

En spændende fantasyroman, der foregår i middelalderen. Dinas mor er Skammer, og det betyder, at hun har magiske lysende øjne, der kan se ind i andre menneskers indre. Derfor kan hun afsløre, om det har begået nogle onde handlinger mod andre mennesker. Da Dina opdager, at hun har arvet sin mors evner, er hun slet ikke begejstret, for det gør, at andre børn ikke har lyst til at lege med hende, for hvem vil have afsløret noget grimt, man har gjort?

Da hendes mor bliver kaldt til borgen i byen Dunark for at afsløre, hvem der har myrdet fire mennesker på borgen, bliver Dina også tilkaldt. Mange spor peger mod prinsen, men Dina tror på hans uskyld. I kampen for at rense ham, må hun gå gennem de frygtelige dragers opholdssted kun for bagefter at blive smidt i et uhyggeligt fangehul. Vil det lykkes Dina at få afsløret den rigtige morder, inden prinsen bliver henrettet?

Der er tre bind mere i serien, det andet hedder Skammertegnet det tredje hedder Slangens gave – fjerde og sidste bind Skammerkrigen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter