0 kommentarer

Skakten af Lars Kjædegaard

af d. 26. april 2016
Info
 
Sideantal

299

Udgivet

2016

ISBN

9788763842839

Udgave

1udgave 1 oplag

 

Lars Kjædegaard (1955) cand. mag i engelsk og litteraturvidenskab, debuterede i 1981 og har siden da skrevet 25 romaner, både historiske og krimier. I 2011 udkom så det første bind i serien med efterforskerne Anita Hvid og Thor Belling, og Skakten er Lars Kjædegaards ottende krimi i serien om makkerparret.
Balling sidder på Færøerne og roder med en sag og imedens er Anita Hvid ved at få rodet op i sin sjæl, efter to brutale familiedrab. Men ingen af de to efterforskere kommer til at rode længe, da der sker to meget usædvanlige mord i Farum, der sætter politiet under pres for hurtigt at finde morderen. Parallelt med mordjagten køre der en forsvindings sag, da en af politiets psykologer gennem længere tid har været forsvundet fra sit hjem. Så de to efterforskere har rigeligt at se til.
Til en start syntes jeg bogen var mere tung at komme i gangen en de forrige, den hang lige som fast i fingrene og landede hurtigt lidt længere nede i bogstakken. Men jeg kom jo igang med den, og da der først var kommet hul på bylden var den lige så velskrevet og fængslende som de plejer. Men starten koster altså en stjerne, der var alt for meget væven omkring psykologiske behandlinger,og i min optik kunne det sagtens være kogt en uden læseren af den grund havde manglet oplysninger længere fremme i forløbet.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter