0 kommentarer

Retfærdighedens pris af Poul Erik Larsson

af d. 12. februar 2015
Info
 
Sideantal

365

Udgivet

2012

ISBN

978-87-92875-35-8

 

I Kokkedal på Nordsjælland sker der et hjemmerøveri der går gruelig galt. Det er 3 unge drenge der har været på spil og det ender med at to af røverne forbløffet ser på mens deres leder slår et ældre ægtepar ihjel. Jagten på de 3 drenge går ind og et puslespil skal lægges inden de rigtige gerningsmænd bliver opsporet. Derudover dukker morderen fra Poul Erik Larssons første roman op igen, efter en flugt fra den sikringsanstalt hvor han er på springtur fra, og jagten er gået ind.

I denne roman formår forfatteren at skrive så levende at man nærmest er med på bagsædet af politiets bil når de jagter forbryderne og man føler gyset når de næsten får fat i vedkommende. Denne beskrivende måde at skrive på er meget gribende for læseren.

Der er nogle fremragende personbeskrivelser fra området hvor handlingen foregår. Bipersoner som starter med at være bipersoner men som pludselig bliver en større og større brik i bogens handling. Naturligvis er bogen stadig en Marcus Falck roman hvor man følger politiets arbejde men et par naboer til en af vores forbrydere kommer til at spille en afgørende rolle i bogen, og det er rigtig godt tænkt af forfatteren. Det er en fordel hvis man har læst den første roman så man kender til forbryderen fra første bog, men også den gennemgående rollebesætning på politigården. Dog kan romanen læses selvstændigt. Bogen får 4 ud af 5 stjerner.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter