0 kommentarer

PS: Jeg elsker dig for evigt af Cecelia Ahern

af d. 25. marts 2020
Info
 
Sideantal

381

Udgivet

2020

ISBN

978-87-7036-804-9

Originaltitel

Postscript (oversat af Ninna Brenøe)

Udgave

1.

 

Da Holly mistede sin mand, fik hans breve hende igennem sorgen. Breve, han skrev inden sin død, og sørgede for hun fik tilsendt fordelt hen over det næste år. Her, 7 år senere, er sorgen over Gerry stadig tilbage, men det fylder mindre. Holly har fundet en ny kæreste, som gør hende glad, og hun er efterhånden kommet videre med sit liv. Hun er glad for sit job, og overvejer så småt om næste skridt i livet skal være at flytte sammen med den nye kæreste.

Da hendes søster beder hende om at tale om sorgen og Gerrys breve i en podcast siger hun modvilligt ja. Holly har egentlig ikke lyst, men formår alligevel at sætte sig foran en mikrofon og et lille publikum og tale om døden, og hvordan man kommer videre. Men podcasten sætter noget i gang, der er større end Holly selv. Og meget mod sin vilje hvirvles hun tilbage i fortiden og minderne om Gerry.

PS: Jeg elsker dig for evigt er en sød og smuk bog om kærligheden, livet og døden. Den er livsbekræftende. Samtidig tager den et emne op, mange af os har svært ved at tale om, nemlig døden, og det der skal ske for de efterladte. Døden er i denne bog noget uundgåeligt og håndgribeligt – og noget, alle bogens personer er nødt til at tage stilling til. Sproget flyder naturligt, og på trods af det tunge emne er bogen let at læse. Det virker forkert at sige at en bog der handler om det at miste er hyggelig, men eftersom fokus i langt højere grad er på hvordan døden og tabet bliver bedst muligt, vil jeg tillade mig at kalde bogen hyggelig – dog med et klart strejf af sorgmodighed og tristhed.

(Anmeldereksemplar fra Peoples Press)

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter