0 kommentarer

Paradis i Caribien? Af Pamela Fagan Hutchins

af d. 8. maj 2018
Info
 
Sideantal

297

Udgivet

2018

ISBN

9788793544536

Originaltitel

Saving Grace på dansk ved Camilla Engkjær Laursen

 

Paradis i Caribien? er for dig, der godt kan lide romantik blandet med lidt krimi og mystik.

Bogen handler om advokaten Katie, der kæmper med en ugengældt forelskelse og lidt for meget alkohol. I et forsøg på at komme ovenpå og lære mere om forældrenes død, tager hun en uge til Caribien, hvor hun møder den spændende Ava og forelsker sig i et mystisk hus, hvilket hun byder på. Da hun vender tilbage til Dallas, ydmyges hun på det groveste i en retssag og flygter tilbage til Caribien, hvor hun nu er ejeren af det ønskede hus. Men alt går ikke, som det skal, og Katie må finde ud af, om hun flygter fra fortiden, ydmygelsen eller sig selv.

Jeg er ret splittet omkring denne bog. Handlingen er lidt kedelig i starten, og det er først hen mod midten, at den virkelig fangede mig. Når det så er sagt, så er den faktisk ret spændende, og man bliver grebet af fortællingen. Mit problem med denne bog er ikke indholdet, der er interessant nok, eller karaktererne, der såmænd er fint skildret, men snarere måden, forfatteren skriver på. Den irriterede mig desværre alt for meget, til at jeg virkelig kunne nyde handlingen. Jeg kan ikke rigtig sætte fingeren på, hvad det helt konkret skyldes. Derudover var jeg ikke så interesseret i Katie som karakter, men snarere alle de andre omkring hende. Og det er ærgerligt, når bogen netop handler om hende. Der var bare et eller andet ved hende, der gjorde, at jeg stod lidt af indimellem.

Handlingen er spændende og medrivende, men fordi skrivestilen ikke er min kop the, så lander min bedømmelse af den på 3 stjerner.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter