0 kommentarer

Outlander: Trommer i det fjerne af Diana Gabaldon

af d. 27. marts 2018
Info
 
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

1088

Udgivet

2018

ISBN

978-87-02-22110-7

Originaltitel

Drums of autumn - Oversat af Signe Lyng

Udgave

1.

 

Claire og Jamie befinder sig i Staterne. De skal endnu engang opbygge en tilværelse sammen ud af mere eller mindre ingenting. Til en start bevæger de sig mod Jamies velstående slægtning Jocasta, som de håber vil tage imod dem for en stund, mens de lægger planer for fremtiden. Her hvirvles de hurtigt ind i livet på Jocastas plantage, og flere muligheder for fremtiden åbner sig heldigvis op – Nogle mere tiltalende end andre.

I nutiden udvikler Brianna og Rogers forhold sig langsomt. Begge leder de efter information, der kan fortælle dem om Claires skæbne i fortiden. Men da Roger endelig finder de længe ventede oplysninger, er han bange for at dele dem med Brianna.

Selvom denne fjerde bog i Outlander serien stadig var god, var den for mig ikke lige så interessant som de sidste tre i serien. Bogen startede godt ud, og den sluttede sådan set også fint af, men mens jeg læste den midterste del af bogen, følte jeg det lidt bare som at læse ’fyld’. Her var historien fyldt med ting, som ikke virkede vigtige for den overordnede handling, og i min optik måtte der godt have været lidt mindre af det – Jeg ventede lidt på, at den rigtige handling gik i gang igen. Alligevel må man give Diana Gabaldon, at hun formår at skabe en spændende historie, og at det at læse over 1000 sider stadig ikke føles langt. Som læser har man, efter de nu samlet set over 4000 siders læsning om Claire og hendes nærmeste, fået et nært forhold til flere af bogens karakterer. Derfor glæder jeg mig også til næste bog i serien, og til at se hvad Diana Gabaldon nu finder på at udsætte bogens karakterer for.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter