0 kommentarer

Ostekartellet af Mary Uhrenholt

af d. 4. april 2017
Info
 
Sideantal

254

Udgivet

2017

ISBN

978-87-93434-60-8

Udgave

1. udgave 1. oplag

 

I denne bog, som kommer som efterfølger til “Dåsemakrellen”, følger vi Jessie. Jessie er en vild pige, dame, kvinde! Og hun er ikke bleg for noget. Slet ikke når det handler om sex. Gerne med forskellige mænd, nogen gange med kvinder, ind imellem med begge dele. Men hun vil dælme ikke forelske sig og skulle til at leve i et parforhold…

Skæbnen vil det dog anderledes, og Jessie møder en gift mand, som hun forelsker sig i. Men han er måske slet ikke, som hun tror. Han viser sig nemlig at være swinger. Det finder hun ud af, fordi hans kone en dag kontakter Jessie, efter at han har droppet Jessie. Men nu inviteres hun med ind i den her verden, som selv om hun har prøvet en del, alligevel finder en smule grænseoverskridende. Dog er hun frisk på at prøve og opdager snart, at det er ganske fint. Dog daler forelskelsen lidt, for nu hvor han bliver tilgængelig igen, er han måske slet ikke så spændende mere.

Jessie har et stort behov for at klare sig selv og være i sit eget selskab, men hun ynder også at bruge folk omkring sig på mere eller mindre positive måder. Kun få personer kan hun kategorisere som virkelige venner. Nogen af dem får vi heldigvis liv til at møde undervejs.

Vi hører også om Jessies tidligere pinlige episoder, bl.a. da en kæreste ser hende på wc. Det er tåkrummende pinligt. Men også ganske underholdende.

Jeg syntes denne bog er rigtig fin. Jeg var dog mere begejstret for “Dåsemakrellen”, men på sin egen måde får denne bog alligevel charmeret mig!

Den er let at læse igennem, fanger fra første side og billedsproget er skønt. De små illustrationer er herlige omend meget simple. Men hvorfor ændre noget der virker.

Jeg kan klart anbefale, man kaster sig over denne bog, hvad enten man har læst den første bog eller ej. “Ostekartellet” er en skæg bog som efterlader en med et smil på læben.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter