0 kommentarer

Dåsemakrellen af Mary Uhrenholt

af d. 4. april 2017
Info
 
Sideantal

242

Udgivet

2015

ISBN

978-87-93434-59-2/

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Personligt hader jeg chiklits, eller det troede jeg at jeg gjorde, for denne har omvendt mig hvis man kan sige sådan.

Her er en bog som er underholdende, letlæselig, hylende morsom og fanger fra første side. Her er små sjove illustrationer og her er bræk under og efter byture samt revnede bukser, sved fra cykelture og larmende prutter. Og så er her gode veninder og det særlige forhold mellem folk som opstår, når man tør give lidt mere af sig selv.

Bogen handler om Julie. Vi hører om alt fra da hun flyttede i lejlighed, som hun ikke selv indrettede og får en kasse med dildoer, til hun bliver mere voksen og prøver at tage chancen og gå ind i et forhold med Lasse. Lasse som vil stå på hovedet for Julie, men som selv har noget bagage der måske er lige tungt nok for en på hans alder. Men Julie vokser med opgaven, og hun håber at de får et stærkere forhold som holder.

Vi hører også en masse om Julies veninder, og blandt andet en af dem er ret speciel. Den ene veninde kaster sig ud i diverse sexeventyr, forelsker sig i en gift mand og ender med at gå i swingerklub med selvsamme mand samt hans kone. Der er gang i den og Julie keder sig i hvert fald aldrig i selskab med hverken den veninde eller nogen af de andre.

For pokker hvor jeg ser frem til at læse forfatterens næste bog, “Ostekartellet”, som man endda får anbefalet bagerst i denne bog. For når denne her er god så vil jeg gå ud fra den næste også er det. Jeg kan i hvert fald kun anbefale alle at læse denne chicklit, og især hvis man lige mangler noget nem underholdning som får en til at ligge flad af grin.

Enjoy!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter