0 kommentarer

Næslandet 1 – Legenden om Querqus Skjoldet af Eva Egeskjold

af d. 16. maj 2015
Info
 
Sideantal

345

Udgivet

2014

ISBN

978-87-92801-43-2

 

Oona er snart ved at træde ind i de voksnes rækker. Hun skal derfor til at opleve noget hun aldrig havde forventet. Oona er nemlig den udvalgte der kan og skal redde hele verden.

Hendes mor sender hende ud på en rejse, som hun ikke selv ved hvordan hun skal komme igennem og hun lærer nye personer, væsener, ting og steder at kende så hurtigt at det hele virker alt for overvældende.

Oona er ked af at være væk hjemmefra for savnet er meget stort, men hun er tapper og hun forventer at komme tilbage på et tidspunkt. Der er jo også en dreng hun gerne vil hjem til…

Oona rejser til et slot hvor hun oplever en helt ny side af verden og hun møder troldmænd, en svækket dronning og hun modtager en “ild”gren… Men inden hun og dem hun rejser med når så langt opstår der en blodig kamp som gør at Oona må træde i karakter som “sygeplejerske” og hun gør det selv om hun finder det svært, for der er ikke andre til stede som magter den opgave. Hun er dog lige ved at have fået nok af det hele da en troldmand af en art, æder det døde hud på den tilskadekomne…

Efter et ophold på slottet skal de rejse videre for at redde dronningens lille datter der er taget til fange og som kun Oona kan få fri. Oona aner på dette tidspunkt ikke hvordan hun skal gøre dette.

Men Oona er månebetvinger og finder ud af på et yderst kritisk tidspunkt hvad hendes evne er og hvad hun egentlig kan. Men så begynder det hele at blive farligt igen.

Det onde tager over og fremmaner vinteren og Oona og den lille prinsesse er i stor fare for at fryse ihjel.

Det er første bog i serien om Næslandet og den er virkelig spændende. Barsk og lige på med mange kampe, blod, krig og ofre. Eventyr og magi.

Utrolig fangende. Glæder mig personligt til at læse næste bog i serien.

Den henvender sig primært til store børn/teenagere og opefter.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter