0 kommentarer

Mysteriet Amy Snow af Tracy Rees

af d. 9. maj 2020
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

552

Udgivet

2020

ISBN

9788771483956

Originaltitel

Amy Snow (oversættelse: Poul Henrik Westh)

Udgave

1.

 

Som læser er det nemt at lade sig suge ind i Tracy Rees univers. Hun skriver levende og og er god til at opbygge en subtil spænding i bogen, som er spækket med hemmeligheder og drypvise afsløringer. Derfor vil jeg klart anbefale Mysteriet Amsy Snow til alle, der godt kan lide en god kærlighedsroman med indbyggede familiehemmeligheder og drama.

Amy Snow kender ikke sin herkomst. Fundet i sneen som spæd, blå og nøgen, overlevede hun kun fordi den unge frøken Aurelia Vennaway insisterede på et beholde hende. Aurelias forældre, derimod, vil ikke have noget med Amy at gøre, og derfor lever Amy i mange år en sær skyggetilværelse i familien Vennaways hus – hun er ikke tyende og ansat, men heller ikke en del af familien. Til gengæld er hun den 8 år ældre Aurelias bedste veninde. Og Amy forguder sin smukke, ældre veninde.

Tragisk nok får den unge Aurelia ikke mulighed for at leve et langt liv, og uden hendes beskyttelse har Amy ingen plads i familien Vennaways hus. Inden sin død har Aurelia dog gjort hvad hun kunne for at sikre sin unge veninde, og Amy sendes på et overvældende eventyr rundt i England på jagt efter svar.

Tracy Rees har skrevet en skøn historisk roman fyldt med eventyr, venskaber, kærlighed og en skattejagt gennem Victoriatidens England. Bogen har et farverigt persongalleri, og er god til at skildre gode såvel som knap så gode sider hos de fleste af bogens personer.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter