0 kommentarer

Morkels alfabet af Stian Hole

af d. 21. januar 2016
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2016

ISBN

978-87-638-4183-2

Originaltitel

Morkels alfabet

Udgave

1.

 

Der ligger små sedler på jorden, med ord på, det er Anna der finder dem. På den første står der: Hej. Næste dag finder Anna igen en seddel, på den frosne jord: Løvsangerne er rejst. En dag ser hun en skygge af en dreng. Kan det være ham der lægger sedlerne?

Morkels alfabet er en dejlig rolig historie. Den fanger og varmer en på en helt speciel måde, som kun Stian Hole kan gøre med sine fantastiske historier. Der er ingen tju bang eller andre vanvittige ting i den her historie, men stadig formår den at fange en og give en en lyst til at blive ved med at læse. Ikke kun fordi man vil vide hvad der sker, men også fordi man bliver fanget ind i det univers han har skabt.

Det er ikke kun historien som gør den så dejlig og helt unik, men også illustrationerne. Illustrationerne er ret anderledes på den gode måde, især hvis man tænker på at det er en børnebog, men de er med til at skabe denne helt specielle stemning, som man får ved at læse Stian Holes bøger. Bogen er nok ikke egnet for helt små børn, nok mere dem fra seks år og opefter. Men hvis man sidder sammen og læser historien, kan man måske få sig en god snak om venskab, savn og det at være lidt anderledes. Igen en dejlig bog fra Stian Hole.

Jeg kan kun anbefale at læse flere bøger fra Stian Hole.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter