0 kommentarer

Morderisk bedrag af Dan Brown

af d. 28. december 2005
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

463

Udgivet

2005

ISBN

87-91746-00-0

Originaltitel

Deception Point

 

Der er kun få måneder til det Amerikanske Præsidentvalg og der er kun 2 kandidater, den siddende præsident William Herney og udfordreren Senator Sedgewick Sexton.
Et af de helt store temaer i valgkampen er det Amerikanske rumfartsagentur NASA. Senator Sexton benytter enhver lejlighed til at påpege NASA’s overforbrug af penge. Penge som kunne bruges bedre til uddannelse og lignende. Det er derfor af afgørende betydning for præsident Herney, at NASA viser resultater her og nu. Det gør NASA så.

Handlingen udspilles dels på en arktisk base tæt ved Nordpolen og dels på de bonede gulve i Washington.
Mine forventninger til denne tredje bog fra Dan Browns hånd var på forhånd store, men desværre bliver de langt fra indfriet. Det er en ganske ordinær spændingsroman, hvor den smukke kvindelige hovedperson, som sædvanligt bliver bragt i den ene sindsoprivende og livsfarlige situation efter den anden.

Jeg sidder egentlig tilbage med en fornemmelse af at have læst denne bog op til flere gange tilbage i 70’erne. Det var dengang Spændingsbøger blev skrevet næsten på samlebånd af Alistair MacLean og Desmond Bagley, som begge kunne have været forfatter til ”Morderisk Bedrag”.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter