0 kommentarer

Monsterhotellet – Dobbeltreservationen af Anna Hansson

af d. 29. januar 2017
Info
 
Sideantal

32
Lixtal 24, lettal 17

Udgivet

2017

ISBN

978-87-998892-5-9

Originaltitel

Monsterhotellet - Dubbelbokningen
oversat fra svensk af Christian Holm

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

En super sød historie om Ulv og Ylva der bare gerne vil hjælpe deres far med at få det hele til at fungere. Så da de ved far har travlt, besvarer de telefonen og skriver ned, at der bliver booket et par værelser. Da far hører det, så får de lidt problemer, for der er ikke pladser nok på hotellet. Far havde nemlig allerede sagt ja til nogen andre gæster. Han tænker derfor, at der må findes en løsning og får Ulv og Ylva til at gøre plads til nogen i kælderen, mens han selv sætter telt op til nogen andre.

Gæsterne ankommer og ingen virker umiddelbart utilfredse. Om morgenen roses far for, at der blev serveret morgenmad på sengen, selv om det ikke lige er noget han rent faktisk har sørget for, det er bare sket af sig selv. Blandt andet fordi monstrene, som er det ene sæt gæster, fangede rotter og spiste. Så da gæsterne rejser derfra er det med ros, og de vil meget gerne komme igen en anden god gang.

Bogen er én af fire i serien om monsterhotellet, der henvender sig til børn i aldersgruppen 6-9 år. Den er letlæselig og med virkelig fine illustrationer. Den vil, som de andre bøger, egne sig godt til undervisningsbrug, da der også bagerst i bogen er opgaver som børnene kan løses. Opgaver der hjælper barnet med at øve sin stavning, skrivning og læsning. Så nogen lidt mere spændende lektier man kunne få ud af dette.

Bogen er sjov, lidt uhyggelig og fantasifuld og man efterlades som læser med en trang til at tænke videre over, hvad de mon mere kunne finde på i den lille familie, der består af far, Ulv og Ylva. Så den fanger fra start af hvilket bare er super.

Kan kun anbefale at man læser denne samt de andre bøger i serien, da det er virkelig god underholdning samtidig med at det er lærerigt!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter