0 kommentarer

Mørkets fyrste af Anne Rice

af d. 7. marts 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

627

Udgivet

2001

ISBN

87-568-1123-3

Originaltitel

The Vampire Lestat

 

Vampyren Lestat bliver efter 55 års dvale, vækket af larmen fra et rockband. Han beslutter sig straks for at kontakte de unge musikere, som har vækket ham, da han er vældig fascineret af deres musik. Lestat er ikke et øjeblik i tvivl om at han er den næste store rocksanger, og sammen med sine dødelige musikere bliver han verdenskendt som “Vampyren Lestat.”

Lestat finder dog hurtigt ud af at hans gamle ven Louis har skrevet bogen “En vampyrs bekendelser,” hvor han har sat Lestat i et meget dårligt lys. Det syntes Lestat er lidt for meget, og han køber en computer, og går ellers i gang med at skrive om sit over 200 år gamle liv.

Bogen er 2. bind i serien “Vampyrkrøniken,” og kunne du li’ “En vampyrs bekendelser” vil du helt sikkert også kunne li’ “Mørkets fyrste.” Bogen er utrolig spændende, og man får set en del af verdens lande, samt hørt om nye personer der spiller en vigtig rolle i Lestats vampyrliv.

Jeg nøjes dog “kun” med at give den 4 stjerner, da jeg syntes man har det med at ryge ind i nogle afsnit, hvor der kommer lidt for meget uforståelig snak. Men ser man bort fra det, er det en kanon bog.

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter