0 kommentarer

Mandefald af Mads Kastrup

af d. 19. juni 2010
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

249

Udgivet

2010

ISBN

978-87-02-08343-9

 

Dette er Mads Kastrups debut bog, og bogen indeholder 27 noveller af meget forskellig længde. Nogle er på under en side og andre på op til ca. 20 sider. Jeg læser jævnligt noveller og glædede mig derfor også til denne bog – det er altid spændende at få fingrene i en ny forfatter. Min glæde dalede dog hurtigt, for de første mange noveller synes jeg ikke gav meget mening. Jeg forstår ganske enkelt ikke budskabet i dem og synes endda at enkelte som f.eks. ”Svinet” var direkte klam læsning. Havde det ikke været en bog jeg havde fået til anmeldelse, så var jeg aldrig kommet ret langt. Men jeg gav den en chance mere og fandt da også enkelte noveller som jeg synes om, som f.eks. “Den gode mand” og “Poolgirl”.

Positivt: Bogen indeholder virkelig forskellige emner, og enkelte formåede at fange, give mening og stof til eftertanke – præcis som jeg synes en god novelle skal.
Negativt: Alt for stor en del af novellerne formåede ikke at fange min interesse og virkede direkte meningsløse.

Samlet set får bogen derfor kun 2 stjerner, fordi enkelte gode noveller ikke formår at få helhedsindtrykket længere op end det.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter