0 kommentarer

Krucifiks morderen af Chris Carter

af d. 2. december 2017
Info
 
Sideantal

365

Udgivet

2010

ISBN

ISBN 978-87-7677-178-2

Originaltitel

The Crucifix Killer - oversat af Rasmus Klitgaard Hansen

Udgave

1. udgave

 

En seriemorder er løs i Los Angeles, og kriminalassistent Hunter er på jagt efter ham. Alle spor tyder på, at det er en genganger der fortsætter hvor han slap et år tidligere. Dengang mente Hunter og hans daværende assistent, at de havde fat i den rigtige morder. Han blev da også både dømt og henrettet. Men nu ser det ud som om, det er enten en såkaldt copycat, eller at det er den forkerte, der i sin tid blev dømt for mordene, og dermed er morderen stadig på fri fod. Kriminalassistent Hunter har aldrig været helt overbevist om at den rette blev henrettet i sin tid. Hans assistent fra dengang blev dræbt kort tid efter. Hans sejlbåd sprang i luften under lidt mærkelige omstændigheder, så Hunter har nu fået en ny ung assistent, som har en stor rolle i romanen.

Det er en aldeles blodig historie, og der er ikke sparet på de saftige detaljer. Ofrene bliver i den grad pint og plaget til døde. Det syntes usandsynligt, at mordene ikke bliver opklaret og mærkeligt, at der ikke er nogen, der får øje på sammenhængen ofrene imellem.

Bogen falder ikke i min smag. Den er simpelthen for blodig. Jeg vil dog indrømme, at den er uhyggelig grænsende til det helt usandsynlige. Jeg tror ikke, jeg vil vælge Chris Carter næste gang, jeg står foran boghandlerens hylde. Selvom både forfatteren og boghandleren tilsyneladende har stor succes med disse psykologiske krimi-thrillere.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter