0 kommentarer

Kald mig prinsesse af Sara Blædel

af d. 7. marts 2010
Info
 
Sideantal

310

Udgivet

2006

ISBN

87-595-2451-0

 

Sara Blædel har efterhånden skrevet fem krimier med kriminalassistent Louise Rick i hovedrollen. “Kald mig prinsesse” er bog nummer to, og her bliver Louise sat på en brutal voldtægtssag. Ofret mødte sin overfaldsmand gennem en datingportal på Internettet, og efterhånden som efterforskningen skrider frem, viser det sig, at det ikke er første gang, at voldtægtsmanden har slået til. Da et nyt offer dør efter en voldtægt, opretter Louise selv en netdating-profil i håb om at finde gerningsmanden. Men spørgsmålet er, om det er en god idé?

Sara Blædel fortæller sin historie uden dikkedarer. Hun beskriver grundigt politiarbejdet, og det er spændende at følge med i, hvordan forskningen udvikler sig. Samtidig hører vi også om Louises privatliv, der ikke er specielt lykkeligt, og om veninden Camilla der arbejder som journalist, og hvordan det nogen gange kan være svært for Louise at forholde sig til.

“Kald mig prinsesse” er en spændende og letlæst krimi. Det er ikke litteratur på højt plan, men hvis man har lyst til at komme væk fra hverdagen et par timer, er Sara Blædels bog et godt bud. Her får man smæk for skillingen, uden at det bliver en kliché.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter