0 kommentarer

Jeg har jo sagt godnat! af Jory John og Benji Davies

af d. 1. februar 2017
Info
 
Sideantal

40

Udgivet

2017

ISBN

978-87-638-4612-7

Originaltitel

Godnight already!

 

Jeg har jo sagt godnat!

Bjørn er forfærdelig træt, det eneste han kan tænke på er at sove. Men da han ligger i sin seng kommer hans hyperaktive nabo And og banker på døren, og han er slet ikke træt. And vil bare lave en masse ting hele natten, sammen hans ven Bjørn.

Alle der er forældre må kende den her følelse, at man endelig får lagt sig i sengen efter en meget lang dag, og så kan man høre barnet, som synes at nu skal festen starte. Det er det, der sker her i denne super sjove bog ”Jeg har jo sagt godnat”. Det er en historie der bare bliver sjovere og sjovere for hver gang man læser den, især fordi man kan se lighederne mellem ens eget liv og Bjørn og Ands. Det er klart en bog jeg vil anbefale at læse sammen med sit barn, og som kan være med til at sætte gang i nogle sjove samtaler med ens barn.  Det er en ret sjov titel bogen har, især når man lægger til det lille udråbstegn i slutningen af sætningen, man kan næsten føle med Bjørn. Jeg håber han vil skrive flere bøger og at han vil samarbejde med Benji Davies igen, for det må man sige, er et godt makkerskab.

Jory John som har skrevet denne fantastiske bog, har skrevet en anden i samme serie som hedder ”Jeg har jo sagt at jeg kan lide dig”. Den er ligeså sjov og god som den her, hvor det igen handler om den hyperaktive And og Bjørn.

Billederne der er tegnet af Benji Davies er bare med til at gøre denne bog uimodståelig, de er virkelige flotte og holdt på en helt enkel facon, som gør at de er behagelige at se på.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter