0 kommentarer

Jeg elsker dig om femten år af Julie Badura

af d. 22. februar 2019
Info
 
Sideantal

128

Udgivet

2018

ISBN

978-87-7200-406-8

 

“Der findes en tilstand, hvor hjertes muskulatur rent fysisk forandrer sig på grund af for massivt følelsesmæssigt pres. Hjertet ændrer form, og dets vægge bliver tyndere. Den ændrede form gør det sværere for blodet at pumpe rundt. Det knuste hjerte.”

Det er sket for bogens ene hovedperson, så da hun møder en ung mand, der forelsker sig hovedkuls i hende tør hun ikke give los. De har en kort magisk tid, men hun er bange og bryder med ham.

15 år senere mødes de igen. Nu er hun klar til at være sammen med ham og er ikke længere bange. Han er dog i et forhold, og selvom han stadig elsker hende er han ikke tilbøjelig til at give efter for følelserne, bryde med den anden kvinde og være sammen med hende. Han er blevet såret af hende noget så grusomt for 15 år siden, og er betænkelig overfor om hun virkelig er klar eller om hun vil svigte ham igen

Jeg er vild med bogens layout. Der er kursiv skrift når det er kvinden der taler og oplever og normal skrift, når det er manden. Der er skyggebilleder som er abstrakte og der er sider, hvor ordenes opsætning viser, hvordan personerne har det.

Lån bogen på bibliotek.dk

.

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter