0 kommentarer

Indespærret af Tove Klackenberg

af d. 26. december 2008
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

273

Udgivet

2008

ISBN

978-87-02-06560-2

Originaltitel

Inlåst

 

Svea Lundström Duval har skiftet side i retssalen. I Tove Klackenbergs to første romaner arbejdede hun som anklager, men i denne bog er hun forsvarer.

Der sker et mord på et ungdomshjem ganske kort tid efter, at Svea har været på besøg hos Jerry, en af hendes klienter på hjemmet. Samme Jerry er tilsyneladende vidne til mordet, men vil ikke fortælle, hvad der egentligt er sket. Derfor bliver fire unge mænd, Jerry selv inkluderet, dømt for “i forening og med kollektivt fortsæt” at have myrdet en af vagterne i ungdomshjemmet, men historien slutter naturligvis ikke her.

Svea’s privatliv er mindst ligeså kompliceret, som hendes arbejdsliv. Hun er gravid og bor sammen med Melvin, som går hjemme og forbereder sig og deres fælles hjem på det ventede barn. Melvin er ganske vist ikke far til barnet, men det generer ham tilsyneladende ikke. Under alle omstændigheder er Sveas privatliv lige så interessant som kriminalplottet. Jeg syntes hun er en utrolig interessant person, men jeg havde imidlertid meget svært ved at holde interessen fanget gennem alle 273 sider. Bogen kunne med andre ord ikke holde mig vågen, så i den periode, hvor jeg læste den, fik jeg nogle gode lange nætter, hvor jeg virkelig fik sovet igennem, men det var jo sådan set ikke derfor jeg læste bogen.
Derfor kun 3 stjerner til Tove Klackenberg.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter