0 kommentarer

I medgang og modgang af Lucy Dillon

af d. 30. marts 2021
Info
 
Sideantal

400

Udgivet

2021

ISBN

978-87-7116-368-1

Originaltitel

Unexpected lessons in love (oversat af Eva Birklund)

Udgave

1.

 

Da Jeannie møder Dan, slår det gnister. Dan er alt det hun nogensinde har drømt om, og da han efter 5 måneder spørger, om hun vil gifte sig med ham, svarer hun lykkeligt ja.

Nu er det endelig Jeannies bryllupsdag, men noget føles ikke helt rigtigt. Da hendes far, mest i sjov, spørger om hun er helt sikker på hun gerne vil giftes, svarer hun derfor nej. Nej, hun er ikke sikker, hverken på Dan eller på brylluppet. Jeannie prøver forgæves at få fat i Dan, som ikke tager telefonen. Da Jennie endelig modtager et opkald, er det dog ikke Dan, der er i den anden ende. Det er hans ven, Owen, der ringer med dårligt nyt. Dan har været i en ulykke og ligger i koma, og pludselig er der igen vendt op og ned på Jeannies liv.

‘I medgang og modgang’ er en sød historie om venskaber og kærlighed, pligt og samvittighed. Hvad sker der, når det der skulle være dit livs bedste dag forvandler sig til et mareridt? Hvordan håndterer man både egne og omverdenens forventninger til en i en krisesituation? Disse dilemmaer kommer Lucy Dillon ind på i sin hjertevarme fortælling om et bryllup, der går helt galt.

På trods af det alvorlige tema handler bogen i høj grad om at stå ved en skillevej, og lære at træffe ‘det rigtige valg’ – hvad det så end betyder. Og heldigvis fokuserer bogen lang fra kun på ulykker og hospitaler, der er også plads til venskaber, hundehvalpe og musik.

 

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter