0 kommentarer

Horse clubs hemmelighed af Emma Walden

af d. 14. september 2022
Info
 
Sideantal

128

Udgivet

2022

ISBN

978-87-400-7592-2

Originaltitel

The Secret of Horse Club
På dansk ved Anette Broberg Knudsen

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

De fire veninder overhører Mr. Michaels samtale med en mand de ikke kender, og de undersøger derfor nærmere hvad Mr. Michaels er ude på. De opdager at han vil bygge et hotel, men det er da det sidste nogen ønsker. De fire piger finder også en gammel cirkusvogn og indretter den efter alle kunstens regler, så deres lille hesteklub har et hemmeligt mødested. Nu skal de finde ud af hvordan de får stoppet Mr. Michaels. Heldigvis er der nogen de kender som kan hjælpe dem, for der er andre som heller ikke kan lide Mr. Michaels. Bandt andet en dame som ved at han ikke behandler heste særlig pænt altid. Og så er der masser af kage undervejs også, og varm chokolade. For man skal jo have noget brændstof.

Det er en sød bog om de fire hesteglade veninder, som viser at venskab, sammenhold og samarbejde kan føre en langt. Det er en bog der handler om at man skal behandle både andre og dyr pænt, for ellers vil det nemt kunne resultere i at man ikke er vellidt. Og så er det en bog som er underholdende, skaber glæde og samtidig en man kan hygge sig sammen med sit barn med. Især hesteinteresserede piger vil nok finde bogen rigtig god. Og der er flere i serien om Horse club som man bliver nysgerrig for at finde ud af mere om. Den fine beskrivelse af karaktererne bagerst i bogen er hyggelig og gør at man nemt kan forestille sig det hele, samtidig med de flotte illustrationer undervejs. Bogen henvender sig til mindre børn hvor den læses højt og større børn der læser selv.

Bogen er flot lavet og forsiden er ret indtagende. Meget visuelt indbydende. Illustrationerne i bogen er sort hvid, men jeg kan levende forestille mig det hele i farver og ellers er der jo ingen der forhindre en i at farvelægge undervejs, hvis man føler for det – også selvom det ikke er en malebog.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter