0 kommentarer

Heksetimen af Anne Rice

af d. 28. januar 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

1002

Udgivet

1998

ISBN

87-583-0998-5

Originaltitel

The Witching Hour

 

Rowan Mayfair er arvtageren af den store Mayfair-formue. Men dette har hun ingen anelse om. Hun ved ikke en gang, hvem hendes mor eller resten af hendes familie er. Det eneste hun ved er, at de bor i New Orleans og at hendes tante har forbudt hende nogensinde at opsøge dem. Spørgsmålet er bare, hvorfor?

Som kirurg er Rowan vant til at se døde mennesker, men da hun en dag fisker en død mand op af vandet i Californiens havn, fortæller hendes heksesans hende, at der stadig er håb for denne mand.

Manden er Michael Curry. Han har ingen anelse om, hvordan han er havnet i vandet, men efter hans genoplivelse husker han tydeligt, at han havde haft en vision og var blevet sendt tilbage til livet for at udføre en mission. Men hvad er denne vision og hvad har den med New Orleans, hans fødeby, og tallet 13 at gøre?

Hvem er Mayfair-familien? Hvad er deres historie og formål? Hvem er manden Lasher, og vigtigst af alt, hvad er det egentlig han vil med Mayfair-heksene? Det er disse spørgsmål som bogen ‘Heksetimen’ handler om at besvare.

Heksetimen er første del af trilogien om de magtfulde og stærke Mayfair-hekse. Efterfølgerne hedder ‘Lasher’ og ‘Taltos’.

Jeg er en meget stor fan af Anne Rices Vampyrkrønike, og var derfor fuld af høje forventninger, da jeg startede på ‘Heksetimen’. Jeg må desværre indrømme, at jeg blev meget skuffet. Bogen mangler den spændingsfyldte handling som Vampyrkrøniken indeholder. Og længden på bogen, 1003 sider gjorde det heller ikke lettere. Da jeg havde færdiggjort bogen, sad jeg tilbage med en følelse af, at have spildt min tid. Jeg kan kun anbefale denne bog, hvis man virkelig er en enorm stor Anne Rice fan. Ellers skal man bare holde sig til Vampyrkrøniken.

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter