0 kommentarer

Heksetimen af Anne Rice

af d. 25. august 2001
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

1002

Udgivet

1998

ISBN

87-583-0998-5

Originaltitel

The Witching Hour

 

Onde ånder, smukke hekse, en familieforbandelse der rækker generation efter generation tilbage i tiden. Kan man få nok den blanding, og så netop den blanding, fortalt af Anne Rice? I længden – ja.

Mayfair-familiens kvinder har altid kunnet mere end deres fadervor, noget de så at sige alle har kunnet takke slægtens følgesvend, dæmonen Lasher, for. Sidste skud på heksestammen er den unge, fantastisk dygtige læge, Rowan. Hun er dygtig til mere end sit fag, for hun er i besiddelse af vældige overnaturlige evner, nogle hun ikke forstår, da hun er ikke klar over sin herkomst – hun er nemlig datter af en ”forsvunden” Mayfair.

Rowan redder en ung mand fra druknedøden, de forelsker sig, og de lever lykkeligt til deres dages ende. Næsten. I dødsøjeblikket har han nogle skræmmende syner, der tvinger ham til at vende tilbage til sin fødeby, New Orleans. Her stammer også familien Mayfair fra, og Rowan vender uden at vide det også hjem. Hjem til Lasher der har ventet på den næste heks i familien, så han kan få opfyldt sit største ønske – en krop.

Det er en fantastisk historie – hekse forbandelser, kærlighed, sex af mere eller mindre jordisk karakter – men det ændrer ikke på at den er for lang, i ordets bogstaveligste forstand. Spændende og sanseligt som Anne Rice nu skriver det, men kun indtil man ikke orker mere.

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter