0 kommentarer

Ghost House 2.0 af Arne Dahl

af d. 14. april 2010
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

75

Udgivet

2010

ISBN

978-87-7053-395-9

Originaltitel

Ghost House 2.0

 

En rigtig “appetizer” på bagsiden lokkede mig til at læse ”Ghost House 2.0”.

Bagsiden: “Mikaela, som har en fortid som medlem af en religiøs sekt, får job i et produktionsselskab, der producerer Ghost House – et program med indslag fra hjemsøgte huse. Programmet har kørt et par sæsoner, og seertallet er faldet. Mikaela får til opgave at opgradere programmet til Ghost House 2.0”.

Mikaela kaster sig over opgaven med stor gejst og gennemser de tidligere sæsoner, og falder over et båndet afsnit, der ikke er blevet vist på TV – faktisk det sidste afsnit som hendes forgænger filmede dagen før hun sagde sit job op – ingen har hørt fra hende siden…

Mikaela tager ud til det hus, som forgængeren sluttede med – og snart viser det sig, at spøgeriet er af en ganske anden art end forventet, og der er en ganske særlig årsag til at den tidligere studievært måtte sige sig job op. Mikaela selv drages af samme kræfter som forgængeren og drages mod kælderrummet, som ingen kommer ud af med deres sunde fornuft i behold..

En noget aparte bog efter min smag – jeg blev ikke fanget af den dystre stemning, men blev blot ladt tilbage men en sær tom fornemmelse af at have læst ordene, men ikke magtet at lade mig indfange af spøgeriet.

Måske andre har mere held end jeg til at overgive sig til det overnaturlige. Bogen er på kun 75 sider så det er overkommeligt læsning.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter