0 kommentarer

Freddy Wulff – Danmarks vildeste eventyrer af Søren Anker Madsen

af d. 7. januar 2011
Info
 
Sideantal

2017

Udgivet

2010

ISBN

978-87-12-04578-6

 

Længe før BS blev opfundet af TV sad jeg i mine unge dage og læste ”Ugens Rapport” og som så mange andre slugte jeg de fortællinger som Danmarks vildeste eventyrer sendte hjem fra hver en udkrog af verden. Derfor var det også et must for mig at læse portrætbeskrivelsen af Søren Anker Madsen.

Freddy Wulff er født (1945) og opvokset i Dronningborg nær Randers. Som 17-årig drog han til København og blev uddannet i ØK, herfra gik turen videre som garder. Siden 1967 startede en tilværelse som eventyrer og reporter som har varet i næsten 30 år.

Freddy Wulff – Danmarks vildeste eventyrer, er en lang række af anekdoter fra et langt og spændende liv, fra egne som i dag ikke længere eksisterer i den uberørthed som da Freddy drog rundt. På mange måder en bog som river læseren med i fantastiske øjeblikke, men når det er sagt også en bog som kunne have løftet sig langt ud over det som den leverer.

Der er lige som ikke rigtig nogen livskraft i den måde det hele beskrives på og der er for mange gentagelser. Synd fordi det kunne være blevet en fantastisk bog, det er ikke eventyret der mangler.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter