0 kommentarer

Formørkelse af Stephenie Meyer

af d. 26. september 2009
Info
 
Sideantal

684

Udgivet

2009

ISBN

978-87-11-43587-8

Originaltitel

Eclipse

 

Bella og Jacob er i starten af bogen uvenner pga. fjendskabet mellem varulve og vampyrer.
Bella vil gerne tage til La Push for at få snakket med Jacob om deres venskab, men hun bliver ganske enkelt forhindret i at gøre dette af Edward, der ikke mener at det er sikkert for hende at være sammen med varulve af flere grunde. For det første fordi varulve ikke har så let ved at styre deres temperament, og dem der er sammen med dem derfor har det med at komme til skade. Den anden grund er, at hans søster Alice evne til at se ind i fremtiden bliver blokeret af varulvene, og det derfor virker som om Bellas fremtid forsvinder hvis hun tager derhen.
Samtidig får den lokale storby Seattle problemer med en nyfødt vampyr, og vampyren Victoria vender tilbage for at prøve at dræbe Bella igen.

Jeg syntes, at bogen er meget sjov at læse, pga. den måde den er skrevet på, med at det er Bellas tankegang man følger igennem hele bogen, og jeg mener helt afgjort at den er værd at læse.
Hvis man vil læse den, så er det dog bedst hvis man har læst de to foregående bøger, da det måske ellers vil være lidt svært at sætte sig ind i handlingen.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter