0 kommentarer

Fordelene ved at være en bænkevarmer af Stephen Chbosky

af d. 16. august 2014
Info
 
Genre
Omslag
Sideantal

249

Udgivet

2009

ISBN

9788792561022

Originaltitel

The perks of being a wallflower

Udgave

1.udgave

 

Hvis man nogensinde har siddet med følelsen af at man tænker lidt for meget over tingene og at man ikke rigtig passer ind nogen steder, så er det her bogen at læse!

Charlie er en meget speciel dreng, som ikke før har følt at han hører til nogen steder. Da han begynder i highschool møder han drengen Patrick og pigen Sam som er seniors, hvor igennem han bliver en del af en gruppe af outsiders, hvor han endelig føler at han passer ind. Vi følger Charlie gennem en masse oplevelser, og kommer med ham på en følelsesmæssig rejse på både godt og ondt.

Denne bog er noget af det bedre ungdomslitteratur jeg har læst, og selvom Charlie kommer ud for situationer som er “way out”, er der stadig mange steder hvor man kan relatere til hvad han går igennem. Jeg har læst bogen på dansk og denne bog skal bestemt have en plads på boghylden og vil blive trukket frem igen! Historien er delt op i små afsnit, da den er skrevet i breve til “kære ven”. Dette gør den nem at læse, om det er på ferie eller om det er som studerende (som undertegnede)

Til sidst vil jeg også anbefale filmen, som jeg bestemt også mener er seværdig, og som inspirerede som til at læse bogen!

Vi er uendelige.


Lån en nyere udgave af bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter