0 kommentarer

Flere sandheder & løgne af Mette Julin

af d. 18. december 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

409

Udgivet

2011

ISBN

978-87-588-0998-4

 

Charlotte er en ung pige på 15 år. Efter hendes turbulente forhold til ekskæresten Oliver lever hun nu i frygt for, hvad han kan finde på. Efter gentagne episoder med mystiske beskeder og lignende, begynder hendes brødre at bekymre sig mere og mere. Både politiet, rockere og indvandrere bliver indblandet og snart starter en bølge af hændelser, der tvinger Charlotte til at blive mere moden og langt om længe lære sig selv bedre at kende.

Bogen indeholder to store emner. Første del af bogen omhandler Charlottes forhold til ekskæresten Oliver og de problemer, der nu er opstået efter deres brud. Anden del af bogen sætter Charlotte sit fokus på fortiden og de mange spørgsmål hun har omkring den. Jeg synes første del lagde op til en masse drama omkring Oliver, men jeg blev en smule skuffet over hvordan det endte. Det er der på en måde lidt for let gået hen over. Tværtimod synes jeg at anden halvdel, hvor Charlotte virkelig udvikler sig, men samtidig kommer ud i nogen problemer på det psykiske plan, er mere interessant. Hun får lagt en masse på sine skuldre og bliver følelsesmæssigt jokket lidt rundt på, i jagten på sandheden om hendes mor.

Jeg er vild med Mette Julins måde at skrive på. Sproget glider let, der er mange spændende dialoger og det er rart og afslappende at sidde og følge med i Charlottes liv. Selvom bogen er skrevet i første person, føles det dog stadig som om man sidder og kigger med på sidelinjen. Charlottes følelser kom ikke til at føles som mine egne.

Alt i alt er “Flere Løgne & Sandheder” en bog du helt sikkert skal læse, hvis du kunne lide “Sandheder & Løgne”. Som jeg skrev i anmeldelsen af S&L, så er bøgerne søde, lærerige og hyggelige. Jeg håber, at forfatteren skriver flere bøger i fremtiden.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter