0 kommentarer

Laksefiskeri i Yemen af Paul Torday

af d. 9. marts 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

280

Udgivet

2012

ISBN

978-87-92910-18-9

Originaltitel

Salmon Fishing in the Yemen

 

En bog om laks men også en bog om kærlighed.

Jeg havde glædet mig virkelig meget til denne bog, jeg elsker filmen, så mine forventninger var meget høje. Desværre blev de ikke indfriet. Bogen er som sådan velskrevet men det kunne ikke veje op på at jeg generelt kedede mig fra side et til sidste side.

I ”Laksefiskeri i Yemen” møder vi Alfred og Harriet. Alfred er fiskeriforsker og Harriet arbejder for et firma, der formilder kontakt og opfylder ønsker for deres klienter.

Alfred er gift med Mary, dog er Mary på vej til udlandet for at arbejde, og han lever et stille og roligt liv, lige indtil den dag han bliver opsøgt af Harriet. Hun har et spørgsmål fra en rig sheik fra Yemen om, at han ønsker, at indfører fiskeri af laks i Yemen. Sheiken har en landejendom i Scotland hvor han ynder at fiske og det vil han også gerne kunne gøre i sit hjemland. Alfred tænker at de er skøre og henlægger sagen, men bliver påduttet af sin chef at undersøge den bunds.

Efterhånden som Alfred lærer sheiken af kende får han en tro på projektet om ikke andet fordi sheiken er så sikker i sin sag på at det kan lade sig gøre. Det hjælper også lidt på for Alfred at Harriet arbejder på projekt, ja fortællingen er så forudsigelig at I selv kan regne ud hvad der sker.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter