0 kommentarer

Et iskoldt kys af John Rector

af d. 8. april 2014
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

272

Udgivet

2014

ISBN

978-87-7677-231-4

Originaltitel

Cold Kiss

 

”Et iskoldt kys” er John Rectors anden bog, men den første der er udkommet på dansk. Bogen er en ægte thriller som allerede fra de første sider spreder uhygge. Som læser bliver du drevet ind i bogen, for hvornår bryder helvede løs for det unge par Nate og Sara som er bogens hovedpersoner.

Nate og Sara har forladt deres fortid og er på vej mod et nyt liv i Reno. På en motorvejscafe hvor de har holdt hvil bliver de tilbudt 500$ for at give manden Syl et lift til Omaha. De to unge siger ja og er sikker på at nu er deres lykke vendt. Nu går tingene jo sejlende problemfrit her i tilværelsen, og desværre bliver de fanget i en snestorm som tvinger dem til at søge tilflugt på et øde og nedslidt motorvejs motel.

Herfra begynder tingene at udvikle sig i en ikke så heldig retning for det unge par. For hvem er Syl egentlig, hvor kommer han fra og hvem følger efter ham. Hvem er de øvrige personer på motellet og hvad har de set eller ved.

”Et iskoldt kys”, er en let og hurtigt læst psykologisk thriller der rummer det hele, kærligheden, grådigheden, korruptionen og forræderiet. Det hele er et spørgsmål om hvor langt Sara og Nate vil gå i ders kamp for penge og overlevelse.

Bogen er allerede solgt til filmatisering med Ole Bornedal som instruktør, og jeg er sikker på at hårene kommer til at rejse sig på biografgængeren ….også selv om de har læst bogen. Min eneste anke, og det er rent personligt jeg ikke er så begejstret, er at bogen er fortalt i jeg form.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter