0 kommentarer

Erik Menneskesøn af Lars-Henrik Olsen

af d. 5. marts 2005
Info
 
Sideantal

316

Udgivet

1999

ISBN

87-14-11861-0, 978-87-14-11861-7

 

Bogen lever klart op til de forventninger jeg havde til den (og) til Lars-Henrik Olsen. En bog til aftener i sofaen, under dæmpet lys og opera-musik. Chokolade er absolut også en mulighed…!!

“Lysglimtet stod mærkelig tydeligt på himlen i et kort sekund. Så var det væk, visket ud af regnen, der var begyndt at falde udenfor. Det lignede ikke de lyn, Erik var vant til at se. Han talte langsomt, ligesom sekunder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, og så lød braget!”

Sådan starter “Erik Menneskesøn” i alt sin rørende enkelthed, men dette lægger dog op til et mesterværk af spænding, kærlighed, drama, hævn og krig, en kamp mellem jætterne og aserne; Gudernes kamp!

Erik er en helt almindelig dreng, går i skole, til fodbold, hader piger og deres dumme ridning. En helt almindelig dreng er han. Men den aften han er alene hjemme, den aften tordenguden Tor ankommer til hans bopæl, for at hente ham op til Asgård, så han kan kæmpe asernes kamp mod jætterne, dén aften…ændrer alt han før mente, var almindeligt. Alt det han før troede umuligt. Dén aften…

En brag af en verdenskrig for gudernes overlevelse, med alle de kendte aser og jætter, og dertil mixes en hel masse andre ind i det. Ikke bare får man en masse fakta om guderne, men man får også alle de sjove og spændende historier om Tor, Odin og alle de andre…

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter