0 kommentarer

Engle af Marian Keyes

af d. 16. august 2006
Info
 
Sideantal

309

Udgivet

2004

ISBN

87-7714-602-6

Originaltitel

Angels

 

Endnu en omgang Chick-lit fra den irske forfatter Marian Keyes.

“Engle” handler om Margaret Walsh. Hun er næstældste barn blandt fem søstre. Opvokset i Irland hos en gudfrygtig, når det passer hende, mor og en forstående og tilgivende far. Faderen er af den type der holder dameblade og på den måde er meget inde i sine døtres mulige problemer.

Som sin storesøster Claire (dennes historie er skrevet i “Vandmelonen” af samme forfatter) er Margaret et velopdragent barn og senere en velopdragen voksen. Hun gør alt efter bogen og er på alle måder et dydsmønster selvom hun gerne så sig være andet, men bare ikke kan få sig selv til at bryde reglerne.

Hun bor i Irland og er gift med Paul. En stille og rolig mand som hendes familie ikke er meget for, grundet en misforståelse før i tiden, og hun fører i det hele taget en stille og rolig tilværelse. Lige indtil den dag hun beslutter sig for at forlade Paul. Grunden: utroskab fra hans side gennem et par måneder. Såret ind til kernen, flygter hun ud til veninden Emily der bor i Los Angeles og arbejder som manuskriptforfatter.

Med Emily og dennes venner som tilskuere og aktører begynder Margaret at genopdage sig selv. I det solbeskinnede L.A, hvor ingen kender hende, prøver hun grænser af og undersøger sin egen personlighed lidt nærmere. Resultatet er en ændring i hendes holdning til mange af de minder der fik hende til at forlade Dublin og Paul.

“Engle” er velskrevet som sædvanlig, letlæselig og morsom.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter