0 kommentarer

Efter kærligheden af Ingrid Persaud

af d. 11. juni 2022
Info
 
Sideantal

430

Udgivet

2022

ISBN

9788702292404

Originaltitel

Love after Love (oversat af Claus Bech)

Udgave

1.

 

Betty overlevede sin voldelige og fordrukne mand, og lever nu for at elske og passe sønnen Solo. Sammen med deres logerende, Mr. Chetan, danner de tre en alternativ familie der tager sig kærligt af hinanden. Som læser får man et intimt indblik i hovedpersonernes drømme og længsler, deres vrede og sorg – vi tages både med ind hvor ensomheden trykker, hvor livet gør allermest ondt, og er også med når lykken er med dem og livet er godt. Gennem bogens trehovedpersoner skildres også livet på Trinidad, som er et farvestrålende liv med mange facetter, både når det kommer til religion, kultur, venskaber og kærlighed.

Men livet er ikke altid nemt, og da en dyster hemmelighed kommer frem til overfladen, splittes den engang lykkelige treenighed op.

Efter kærligheden er en fortælling der er længe om at komme i gang. Jeg sad hele tiden og ventede på historien gik i gang, at selve handlingen startede, indtil det gik op for mig at bogen var drevet af bogens hovedpersoner, deres indbyrdes forhold og personlige udvikling frem for af en en masse handlinger. Af samme årsag tog det mig lang tid at komme igennem bogen, ikke fordi den ikke er velskrevet, for det er den, men fordi der ikke var en handling jeg var nysgerrig på at vende tilbage til. Bogen styrke er dens evne til langsomt at udfolde komplekse personligheder og indbyrdes forhold. Til gengæld må man så sige, at når der sker noget, så går vi fra 0 til 100 – på den måde overraskede bogen mig alligevel!

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter