0 kommentarer

Dødens time af David Baldacci

af d. 3. november 2008
Info
 
Sideantal

455

Udgivet

2005

ISBN

87-11-29117-6

Originaltitel

Hour game

 

Michelle Maxwell og Sean King er tidligere Secret Service agenter, som nu har et lille detektivbureau i en lille søvnig by i staten Virginia. De bliver kaldt ud til et indbrud hos byens rige Battle-familie, det der tyder på en lille og enkel sag udvikler sig, da der hurtigt efter hinanden sker en række mord. Offentligheden går i panik og myndighederne sætter alt ind på at fange seriemorderen, med de sædvanlige magtkampe mellem det lokale politi og FBI.

Vi følger morderen i hans udvælgelse af ofre, planlægning af mordene og den endelige udførelse. Det hele beskrives i detaljer, også hvordan der udlægges hints og falske spor for at drille efterforskerne. Naturligvis følger vi mest de to detektiver Michelle og Sean, der følger de forskellige spor og samarbejder tæt med det lokale politi og den lokale retsmediciner. Flere af ofrene kan kædes sammen, men nogle af dem falder helt udenfor og hvorfor nu det? Er der flere mordere eller prøver morderen at sløre hvad/hvem han virkelig er ude efter?

Bogen er ufatteligt spændende og ren uhygge og underholdning til en regnvejrsdag, præcis som Baldaccis bøger plejer at være. Persongalleriet er noget omfattende og relationerne imellem dem ret indviklede. Den er bygget op som en god krimi i mine øjne skal være, hvor læseren ledes rundt i manegen, men hvor alle tråde knyttes sammen på bedste vis i slutningen. Slutningen er i øvrigt meget spændende og noget overraskende.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter