0 kommentarer

Digte på vejen. Et udvalg 1984-2004 af Thomas Boberg

af d. 13. marts 2009
Info
 
Sideantal

151

Udgivet

2004

ISBN

87-595-2367-0

 

“Digte på vejen” er ifølge bogens bagside “et udvalg af Thomas Bobergs digte gennem tyve år”, og samlingen indeholder også 14 digte, som Boberg ikke tidligere har udgivet.

Samlingen består af digte om hverdagen, om rejser og de mennesker, som har omgivet Boberg. Nogle af digtene har nærmest karakter af små postkort mens andre har karakter af traditionelle digte, der er knap så lange.

Nogle af digtene er velskrevne, præcise og fanger læseren fra første ord. Desværre synes jeg, at de fleste af digtene ikke sagde mig særlig meget, og det er faktisk en skam, for Boberg er faktisk en talentfuld forfatter, som jeg tidligere har læst flere værker af. Ud over, at de fleste af digtene ikke sagde mig særlig meget, så er der også et par digte, som jeg synes var skrevet på en klodset og besynderlig måde, og derfor ender vi på 2 stjerner for denne digtsamling.

Men – det skal ikke afholde mig fra senere at læse Bobergs andre værker, for Boberg har et fantastisk talent for at skrive – bare ikke i denne digtsamling.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter