0 kommentarer

Det bliver et nej tak herfra af Ole Rosenstand Svidt

af d. 1. marts 2017
Info
 
Sideantal

326

Udgivet

2016

ISBN

9788792999733

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Hehe jeg sidder stadig og smågriner efter at have læst denne bog færdig. Den er så spot on, selv om jeg ikke er den der selv ser tvprogrammer i ret stor stil. Men den tager i den grad tykt pis på vores kendte x faktor dommer Blachman. Man kan ligefrem se ham for sig, når man læser denne bog. For han har sit eget særpræg og udtryk og det har Anders, i denne bog, også.

Dog håber jeg aldrig, at Blachmann bliver udsat for det samme som Anders i bogen her. Han bliver nemlig kidnappet.

Der er også referencer til andre kendte fra virkeligheden musikbranche, og forfatteren selv har arbejdet for musikmagasinet Gaffa, så man kan godt se, hvor han har sin inspiration fra. Men gør dig endelig ingen forventninger om at bogens indhold er sladder eller virkelighed. Den er ren fiktion.

Anders bliver kidnappet på en løbetur og vågner op i et mørkt lokale med hænderne bundet. Han er tilsyneladende offer for afpresning, og det kan få ret store konsekvenser. Så hvad nu?

Og så er der Leo, som er journalist. Han er lige blevet fyret. Men han tager jagten op for at finde ud af, hvad der er sket med Anders. Lykkes det ham? Det vil jeg lade kommende læsere selv finde ud af.

Jeg kan kun anbefale bogen. Det er ikke den store uhyggelige krimi, men den er humoristisk, skubber lidt til forskellige tanker man kan have om musikbranchen, og den sætter fokus på nutidens metode at komme frem i medierne på. Den er helt sikkert værd at læse, og jeg er personligt glad for at have stiftet bekendtskab med denne forfatter, som jeg inden da ikke kendte til.

Sproget i bogen er nemt og enkelt. Det er en velskrevet bog, som fanger med det samme, og det er jo i sig selv bare herligt for læseren. Så jeg må sige, at jeg er begejstret, og det vil jeg håbe andre læsere også kan blive!

Lån bogen på bibliotek.dk

 

 

Bedømmelse
Karakter