0 kommentarer

Det andet ansigt af Mari Jungstedt

af d. 15. september 2018
Info
 
Sideantal

343

Udgivet

2018

ISBN

978-87-72003-33-7

Originaltitel

Det andra ansiktet.

Udgave

1 udgave, 1 oplag.

 

Henrik Dahlman er heldig stillet, det vidste han udmærket godt selv. Han var en succesrig kunstner, med sin egen butik. Nygift med Amanda, som han har 1 barn med.

Men Henrik søger spænding i sit liv og føler ikke at han får det, han mangler igennem Amanda. Han havde mødt Céline( som hun kaldte sig) en aften efter fyraften på en lokal bodega et par uger tidligere, Henrik var blevet fascineret af hendes udfordrende look og havde budt hende på et glas vin. Céline er dramatisk, spændende og uforudsigelig, helt modsat Henriks kone Amanda.  Henrik er til bondage, men da han nævner det overfor Amanda i starten af deres forhold afviser hun det. Det er slet ikke noget for hende. Céline derimod var helt og aldeles med på idéen om bondage, så den chance kunne Henrik ikke lade gå fra sig.

Henriks gode ven igennem flere år Claes, som også er nabo til Henrik og Amandas sommerhus, vågner næste morgen og ser at der er lys i sommerhuset. Men ellers ser det tomt og tillukket ud. Claes og Henrik har en aftale om at spise frokost sammen, men der er ingen som reagere eller åbner døren, da Claes banker på døren. Claes går op på første sal, op til Amanda og Henriks soveværelse og synet som møder ham får ham til at fare tilbage i et ryk. I sengen ligger Henrik, nøgen og forsvarsløs. Om halsen har han en rebløkke, som fortsætter op i loftet omkring de hvide træbjælker. Henriks håndled er lænket, til sengegavlens jernstakit. Henrik har røde mærker på mave, brystkassen og lår. Nogle af mærkerne var der løbet blod fra og det var uden tvivl mærker fra en pisk, hvad var der foregået?? Claes havde svært ved at svært ved at se det han så, at se sin bedste ven ligge der. Død!!

Der sker ubehagelige ting på Gotland, og flere lig dukker op. I Hågelbyparken i Tumba er midsommerfesten i fuld gang, kvinderne har blomsterkranse i håret stemningen er høj. Alle hygger sig og danser. I blandt selskabet er der en kvinde som mænger sig blandt de andre gæster, hun ser de mandlige gæster an og udset sig en at danse med. En høj mand i fyrrene, med grå stænk i sit mørke skæg og han har brune venlige øjne. Hun bemærker en vielsesring, blinker og skinner som om den er helt ny.

Jeg har læst alle Mari Jungstedts bøger og jeg elsker dem, og denne er bestemt ingen undtagelse. Jeg håber at hun kommer med endnu flere.

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter