0 kommentarer

Den umagiske 2: Dragehemmeligheder af Christopher Golden & Thomas E. Sniegoski

af d. 3. maj 2008
Info
 
Sideantal

245

Udgivet

2007

ISBN

978-87-626-0218-2

Originaltitel

OutCast: Dragon Secrets [w/Tom Sniegoski]

 

Bogen starter med en indledning hvor man følger wurmen Verlis, der er ude og flyve en tur. Hans race wurmerne er beslægtede med de gamle uddøde drager, der engang levede i den magiske verden. Wurmerne blev for lang tid siden forvist til en anden dimension af magikerne, fordi magikerne frygtede dem.
Grunden til, at Verlis var brudt ind i den magiske verden igen, var at der i wurmernes dimension er opstået borgerkrig. Verlises stamme er lille, og han ville derfor bede om hjælp af Argus Cade. Argus Cade er dog død for noget tid siden, så da Verlis var kommet fandt han i stedet Arguses søn Timothy Cade, der i den magiske Verden er frygtet, og kendt som den umagiske.
Timothy, der ikke kan udøve magi, har to evner, den første er at når han kommer i kontakt med magi opløses det, den anden er, at han er en glimrende opfinder.
Men Varlis, der var gæst hos Timothy og stormesteren af Alhazredordenen blev alligevel angrebet på sin flyvetur, og han blev anholdt af kommandant Grimshaw.
Da Timothy hører om tilfangetagelsen af Verlis, så beslutter han sig for at prøve at tale hans sag for det magiske parlament. Men i tilfælde af, at de ikke ville lytte, planlagde han en nødplan, for at få befriet Verlis fra fængslet Abaddon, der er dybt nede under havets overflade.

Jeg syntes at det er en god bog, og at det er en glimrende fortsættelse til nummer et i serien. En der ikke har læst nummer et i serien kan sagtens læse denne bog, fordi der bliver tænkt tilbage på hvad der er sket i indledningen og første kapitel, men det vil være en fordel at have læst nummer et i serien.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter