0 kommentarer

Den umagiske 1: I Nikodemus’ tjeneste af Christopher Golden & Thomas E. Sniegoski

af d. 24. april 2008
Info
 
Sideantal

223

Udgivet

2006

ISBN

8762602012

Originaltitel

OutCast: The Un-Magician [w/Tom Sniegoski]

 

Den store troldmand Argus Cade er død, og hele storbyen Arcanum sørger. Cades tidligere lærling og bedste ven Leander Maddox er på vej til Cades hus for at rydde op i papirer og notater af betydning.

Da Leander kommer ind i huset, møder han den gamle magikers tjenende ånd, ravnen Edgar, selvom tjenende ånder normalt dør med deres ejer. Edgar fører Leander gennem en masse hemmelige gange til en dør, der fører til en anden dimension.

Han havner på en ø, hvor han finder Cades søn Timothy, som han havde troet var død efter fødslen. Timothy lever på øen sammen med sine to venner, den ene hedder Sheridan og er en robot, han selv har lavet, den anden hedder Ivar og stammer fra en race af menneskelignende væsner, der uddøde for mange år siden.

Grunden til at Timothy var blevet skjult på øen var, at han som den eneste i historiens løb i sin og Leanders verden er blevet født uden nogen forbindelse til magi.
Leander beslutter sig for at bringe drengen og hans venner tilbage til den magiske verden, og lader dem bo i Argus Cades gamle hus. Men da nogle af de magiske lav får nys om, at Timothy bor der, så sender de lejemordere efter Timothy af frygt og afsky.

Jeg kan godt lide bogen, fordi den er godt skrevet, den er meget sjov og spændende, og fordi ideen med, at en der ikke besidder magi bliver født i den magiske verden er godt fundet på og meget fantasifuld.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter