0 kommentarer

Den hornede gud af Sussi Bech & Ingo Milton

af d. 1. september 2016
Info
 
Sideantal

78

Udgivet

2016

ISBN

9788799897315

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

‘Den hornede Gud’ er del to af Azirus odyssén. I første del Skæbnekniven, følger man Azirus flugt og tilfangetagelse hos nogle røvere, som han sammen med Sinuhe lykkedes at flygte fra. I ‘Den hornede Gud’, følger vi de to venners rejse hjem mod Byblos, hvor Aziru vil hævne den udåd, der er overgået hans familie. Men det bliver en tur, der fører dem forbi Kreta og den grumme kong Minos. Men som alle gode eventyr, ender alle trængslerne lykkeligt.
Som i første bind er der også til slut i ‘Den hornede Gud’ et par fakta sider der sætter historien i kontekst.
Bogens målgruppe er læsere i alderen 10-14 år, men som oplæsningsbog kan yngre børn sagtens få rigtig meget glæde af bogen, som er skrevet i et dejligt levende sprog og er rigt illustreret.
Sussi Bech (1958) har lavet over 20 tegneseriealbum ofte med oldtiden som tema og Ingo Milton (1954), der har skrevet og tegnet tegneserier Skalken Joff, der foregår i middelalderen, er her et glimrende makkerpar. Jeg ser meget gerne, at der kommer flere bøger ud af deres samarbejde. Nogle kender måske allerede historien om Aziru, da den har været bragt som føljeton i Weekendavisen i februar 2016, men jeg vil alligevel anbefale at få den i bogform. Dels er det en fortælling som kan tåle at blive læst mange gange, og så er en “rigtig” bog den bedste “indpakning” til en god historie.

Rigtig god læsning.

Lån tegneserien på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter